Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keskuspuiston ammattiopisto on Invalidisäätiön ylläpitämä toisen asteen ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus. Tarjoamme koulutusta nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat opinnoissaan ja työllistymisessään erityisopetusta, yksilöllistä tukea ja ohjausta. Olemme osa vakavaraista Invalidisäätiö Orton -konsernia. Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme KOULUTUSPÄÄLLIKKÖÄ Koulutuspäällikkö toimii opetushenkilöstön esimiehenä. Hänen tehtävänsä on suunnitella ja kehittää oppilaitoksen strategian mukaista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki henkilöstöhallinto ja -kehitys Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi henkilöstöhallinto ja -kehitys Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulutuspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Invalidisäätiö Orton. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa