Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Koulutuskuntayhtymä Tavastian ravitsemis- ja siivouspalveluihin ruokapalvelutyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2016 alkaen. Ruokapalvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu ruoanvalmistusta ja esille laittoa, pakkaamista, astiahuoltoa ja puhtaanapitotehtäviä. Tehtäviin kuuluu myös alan opiskelijoiden ohjaamista. Tehtävässä edellytetään hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkintoa tai vastaavia opintoja sekä alan työkokemusta. Tehtävään valittavalla henkilöllä on oltava hygieniapassi.Toivomme sinun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hämeenlinna muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koulutuskuntayhtymä Tavastia Y-tunnus 0205303-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Koulutuskuntayhtymä Tavastia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13100 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus