Duunitori suosittelee
Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Kesäharjoittelijoita 2017 Kotkaan

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Summer Trainees 2017 for Andritz Oy in Kotka

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Koulutuskuntayhtymä Tavastian ravitsemis- ja siivouspalveluihin ruokapalvelutyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2016 alkaen. Ruokapalvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu ruoanvalmistusta ja esille laittoa, pakkaamista, astiahuoltoa ja puhtaanapitotehtäviä. Tehtäviin kuuluu myös alan opiskelijoiden ohjaamista. Tehtävässä edellytetään hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkintoa tai vastaavia opintoja sekä alan työkokemusta. Tehtävään valittavalla henkilöllä on oltava hygieniapassi.Toivomme sinun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hämeenlinna muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koulutuskuntayhtymä Tavastia Y-tunnus 0205303-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Koulutuskuntayhtymä Tavastia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13100 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus