Duunitori suosittelee
K Trainee Program

Kesko

Uusimaa

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Kak­si hen­ki­lös­tö­koor­di­naat­to­ria Helsingin yliopistoon

Helsingin yliopisto, henkilöstöpalvelut

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Ammattiopisto Tavastian Prosessi-, kemian ja materiaalitekniikka, ajoneuvo ja logistiikka -osastolle päätoimista tuntiopettajaa autoalalle määräaikaiseen virkasuhteeseen. Työ alkaa viimeistään 11.11.2016 tai sopimuksen mukaan aikaisemmin, ja kestää 2.6.2017 asti. Arvostamme kokemusta autoalan opetustehtävistä, alan työkokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisten opiskelijoiden kanssa. Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Hämeenlinna opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koulutuskuntayhtymä Tavastia Y-tunnus 0205303-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päätoiminen tuntiopettaja, autoala, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Koulutuskuntayhtymä Tavastia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus