Duunitori suosittelee
Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Ammattiopisto Tavastian Prosessi-, kemian ja materiaalitekniikka, ajoneuvo ja logistiikka -osastolle päätoimista tuntiopettajaa autoalalle määräaikaiseen virkasuhteeseen. Työ alkaa viimeistään 11.11.2016 tai sopimuksen mukaan aikaisemmin, ja kestää 2.6.2017 asti. Arvostamme kokemusta autoalan opetustehtävistä, alan työkokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisten opiskelijoiden kanssa. Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Hämeenlinna opettajat, lehtorit, professorit Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koulutuskuntayhtymä Tavastia Y-tunnus 0205303-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päätoiminen tuntiopettaja, autoala, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Koulutuskuntayhtymä Tavastia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13100 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa