Duunitori suosittelee
KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Koulutuskuntayhtymä Tavastiaan Opiskelijapalvelut -osastolle koulukuraattoria 2.1.2017 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Koulukuraattorin tehtävä sijoittuu työsuhteen alkaessa Ammattiopisto Tavastiaan. Arvostamme kokemusta psykososiaalisen tuen tehtävistä ja oppilaitosyhteisöstä sekä nuorten kanssa toimimisesta. Ammatillisen koulutuksen tuntemus katsotaan eduksi. Valittavalta henkilöltä odotamme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja. Ammattiopistossa toimii kolme koulukuraattoria. Koulukuraattorin kelpoisuusvaatimuksena on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kunta-alan työpaikat Hämeenlinna sosiaalityö Hämeenlinna kunta-alan työpaikat sosiaalityö Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koulutuskuntayhtymä Tavastia Y-tunnus 0205303-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulukuraattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Koulutuskuntayhtymä Tavastia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13100 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa