Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Card Customer Service Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uudenlaista osaamista Koulutuskuntayhtymä Tavastian henkilöstöhallintoon. Haemme Koulutuskuntayhtymä Tavastian henkilöstöhallintoon henkilöstösihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2017 lukien. Etsimämme henkilö on paitsi taitava henkilöstösihteeri myös monipuolinen taloushallinnon osaaja, jolla on usean vuoden työkokemus henkilöstösihteerin tehtävistä ensisijaisesti kunta-alalla. Henkilöstösihteeri hoitaa omien vastuuosastojensa henkilöstön palvelussuhteen koko kaaren, mm.palkanlaskennan. Hän toimii asiantuntijana monipuolisissa henkilöstöhallinnon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Hämeenlinna henkilöstöhallinto ja -kehitys Hämeenlinna hallinto, yleiset toimistotyöt henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koulutuskuntayhtymä Tavastia Y-tunnus 0205303-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstösihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Koulutuskuntayhtymä Tavastia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus