Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uudenlaista osaamista Koulutuskuntayhtymä Tavastian henkilöstöhallintoon. Haemme Koulutuskuntayhtymä Tavastian henkilöstöhallintoon henkilöstösihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2017 lukien. Etsimämme henkilö on paitsi taitava henkilöstösihteeri myös monipuolinen taloushallinnon osaaja, jolla on usean vuoden työkokemus henkilöstösihteerin tehtävistä ensisijaisesti kunta-alalla. Henkilöstösihteeri hoitaa omien vastuuosastojensa henkilöstön palvelussuhteen koko kaaren, mm.palkanlaskennan. Hän toimii asiantuntijana monipuolisissa henkilöstöhallinnon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Hämeenlinna henkilöstöhallinto ja -kehitys Hämeenlinna hallinto, yleiset toimistotyöt henkilöstöhallinto ja -kehitys Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koulutuskuntayhtymä Tavastia Y-tunnus 0205303-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstösihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Koulutuskuntayhtymä Tavastia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13100 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus