Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa 6000 asukkaan kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme joka tekee töitä jotta iskulauseemme Iloinen Inkoo toteutuisi joka päivä.

Inkoon sivitystoimi hakee

KOULUPSYKOLOGIA

Inkoon esiopetukseen ja alakouluille. Työkielet ovat suomi ja ruotsi.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden aktiivisesti kehittää koulujen oppilashuoltoa. Olet osa moniammatillista tiimiä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus työnohjaukseen ja jatkokoulutukseen. Työ voi olla sekä koko- että osa-aikainen (vähintään 60%).

Arvostamme kokemusta ja tietoa lasten ja nuorten parissa työskentelystä. Toivomme aktiivista työtapaa ja hyviä yhteistyövalmiuksia.

Kelpoisuusehdot: laillistettu psykologi sekä sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Sovellamme neljän kuukauden koeaikaa. Lisäksi edellytämme, että valittu henkilö esittää todistuksen terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukaisen rikosrekisteriotteen.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti alla olevan linkin kautta 31.10.2016 mennessä. Liitä hakemukseesi hakemuskirje ja CV.

Web-osoite: http://www.inkoo.fi Työnantaja: Ingå kommun - Inkoon kunta Sijainti: Rantatie 2, 10210 INKOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sivistystoimenjohtaja Merja Olkinuora, (09) 29515 302, merja.olkinuora@inga.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118728/fi_FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rantatie 2, 10210 INKOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulupsykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ingå kommun - Inkoon kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inkoo , osoitteessa Rantatie 2, 10210 INKOO .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa