Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan henkilökohtaista avustajaa Pohjois-Karjalan ammattiopistossa Outokummussa audiovisuaalisen viestintä, radio- ja tv- tuotanto-linjalla opiskelun aloittavalle liikuntarajoitteiselle 20 v nuorelle miehelle ensi lukuvuodeksi 31.5.2017 saakka.

Vähintään puolen vuoden kokemus avustamisessa koulun käynnissä tai opiskelussa katsotaan eduksi.

Työtehtäviin kuuluu avustamista opiskeluun liittyvissä asioissa esim. muistiinpanojen tekemisessä sekä pyörätuolilla liikkumisessa paikasta toiseen. Avustajalta toivotaan kiinnostusta opiskelemaani alaa audiovisuaalista viestintää kohtaan. Työnantaja kuuluu HETA-liittoon, työsuhteessa noudatetaan HETA-liiton työehtosopimusta.

Jos kiinnostus heräsi laita hakemus ja cv sähköpostiosoitteeseen samuniemelainen@hotmail.com. Lisätietoja puhelimitse numerosta 0440963101.

Työnantaja: Niemeläinen Samu Sijainti: Lammenkatu 18, 83500 OUTOKUMPU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Samu Niemeläinen, 0440963101, samuniemelainen@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lammenkatu 18, 83500 OUTOKUMPU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulunkäyntiavustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Niemeläinen Samu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Outokumpu , osoitteessa Lammenkatu 18, 83500 OUTOKUMPU .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa