Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Marketing Visionaries

Sinebrychoff / co MPS

Kerava

Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan henkilökohtaista avustajaa Pohjois-Karjalan ammattiopistossa Outokummussa audiovisuaalisen viestintä, radio- ja tv- tuotanto-linjalla opiskelevalle liikuntarajoitteiselle 20 vuotiaalle nuorelle miehelle lukuvuoden loppuun eli 31.5.2017 saakka. Vähintään puolen vuoden kokemus avustamisessa koulun käynnissä tai opiskelussa katsotaan eduksi. Työtehtäviin kuuluu avustamista opiskeluun liittyvissä asioissa esim. muistiinpanojen tekemisessä sekä pyörätuolilla liikkumisessa paikasta toiseen. Avustajalta toivotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Outokumpu avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulunkäyntiavustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Niemeläinen Samu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Outokumpu .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus