Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme teknisesti suuntautunutta taloushallinnon perusteet osaavaa henkilöä, jolla on mahdollisimman laaja-alainen osaaminen. Päivittäinen työaika muodostuu valittavan henkilön osaamisen ja oppimishalun mukaan ja voi olla myös kokoaikatyötä.

Tehtävänkuvaan kuuluvat vähintään osto- ja myyntireskontran hoito, tilausten käsittely, laskutus, yhteydenpito kirjanpitäjään ja tuntikirjaukset. Tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa mm. hankintatoimintaan, toiminnanohjausjärjestelmän kehittämiseen ja ylläpitoon sekä laadunhallintaan.

Arvostamme:
kone- ja metallitekniikan osaamista/ymmärtämistä
tarkkuutta ja tunnollisuutta
joustavuutta
tietotekniikan hyvää hallintaa
paineensietokykyä
halua ja kykyä kehittää toimintoja ja toimintamalleja.

Tarjoamme vaihtelevan työn osana tiiviistä pienyrityksen työyhteisöä, jossa on mahdollista vaikuttaa oman työn tekemiseen ja olla mukana toiminnan kehittämisessä.

Web-osoite: http://www.kotkankonepaja.fi Työnantaja: Kotkan Konepaja Oy Sijainti: Kotolahdentie 3, 48310 KOTKA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Viim. 12.12.2016 Yhteystiedot: Hallintopäällikkö Jari Lanki, puh: 040 593 1098, jari.lanki@kotkankonepaja.fi Hakemukset: Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen jari.lanki@kotkankonepaja.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kotolahdentie 3, 48310 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan Konepaja Oy Y-tunnus 0616990-7 Toimiala Metallien työstö

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 822 000 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

55 000 € 163 %

Henkilöstö

29 -3

Liikevoitto-%

2 % 150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastosihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkan Konepaja Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka , osoitteessa Kotolahdentie 3, 48310 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa