Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy hakee lumikoneenkuljettajaa/auraaja. Tehtävä sisältää lumenkuljetukseen ja liukkaudentorjuntaan liittyviä koneenkuljetustöitä Kotkan keskustan alueella sijaitsevissa kiinteistökohteissa. Työaikaa ei ole - työtapa on tarvittaessa töihin kutsuttaessa lumentulosta riippuen. Koska työskentely-ympäristöt ovat vaativia, edellytämme aiempaa kokemusta koneenkuljettamisesta tai vastaavista lumi- ja/tai auraustöistä. Mahdolliset lisätiedot Jani Saaristo 050 537 7990. Yrityksen www: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kotka kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy Y-tunnus 2207532-9 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Haminan talonmiespalvelut, Kotkan Kotisiivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lumikoneenkuljettaja/Auraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.02.2017. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus