Duunitori suosittelee
Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Talouspäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Web developer

Intopalo

Tampere

Työpaikkakuvaus

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy hakee lumikoneenkuljettajaa/auraaja.

Tehtävä sisältää lumenkuljetukseen ja liukkaudentorjuntaan liittyviä koneenkuljetustöitä Kotkan keskustan alueella sijaitsevissa kiinteistökohteissa. Työaikaa ei ole - työtapa on tarvittaessa töihin kutsuttaessa lumentulosta riippuen. Koska työskentely-ympäristöt ovat vaativia, edellytämme aiempaa kokemusta koneenkuljettamisesta tai vastaavista lumi- ja/tai auraustöistä.
Mahdolliset lisätiedot Jani Saaristo 050 537 7990.
Yrityksen www: www.kotkankiinteistopalvelu.com

Työnantaja: Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy Sijainti: Kotkan talousalue, 48100 KOTKA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: lumen tultua Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kotkan talousalue, 48100 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy Y-tunnus 2207532-9 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Haminan talonmiespalvelut, Kotkan Kotisiivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 435 000 € 16 %

Liiketoiminnan tulos

269 000 € 20 %

Henkilöstö

80 10

Liikevoitto-%

6 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lumikoneenkuljettaja/Auraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka , osoitteessa Kotkan talousalue, 48100 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus