Duunitori suosittelee
Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme tunnollisia KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään lumityötiimissämme ja tukemaan lumityökonekuskien työskentelyä tarpeen mukaan Kotkassa. Työ alkaa lumitilanteen mukaan ja jatkuu pitkälle kevääseen saakka. Tehtäviisi kuuluu: lumen siirrot piha-alueilla ja lumen pudotukset katto- ja muilta rakenteilta käsityönä, sekä lumityökonekuskien työskentelyn avustaminen. Toivomme sinulta tunnollisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, valmiutta epäsäännölliseen työaikaan. Tarjoamme sinulle mukavan tiimin ja työskentelyä tukevan yritysilmapiirin. Hakemus ja ansioluettelo (CV) sähköpostilla osoiteeseen myynti@kotkankiinteistopalvelu.com tai hae tätä paikkaa sivuiltamme www.kotkankiinteistopalvelu.com kohdasta "Töihin meille".
Mahdolliset lisätiedot Jani Saaristo p. 050 537 7990

Työnantaja: Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy Sijainti: Eteläpuistokatu 5, 48100 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: l Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eteläpuistokatu 5, 48100 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy Y-tunnus 2207532-9 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Haminan talonmiespalvelut, Kotkan Kotisiivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 435 000 € 16 %

Liiketoiminnan tulos

269 000 € 20 %

Henkilöstö

80 10

Liikevoitto-%

6 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käsilumityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka , osoitteessa Eteläpuistokatu 5, 48100 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus