Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme tunnollisia KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään lumityötiimissämme ja tukemaan lumityökonekuskien työskentelyä tarpeen mukaan Kotkassa. Työ alkaa lumitilanteen mukaan ja jatkuu pitkälle kevääseen saakka. Tehtäviisi kuuluu: lumen siirrot piha-alueilla ja lumen pudotukset katto- ja muilta rakenteilta käsityönä, sekä lumityökonekuskien työskentelyn avustaminen. Tovomme sinulta tunnollisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, valmiutta epäsäännöliseen työaikaan. Tarjoamme sinulle mukavan tiimin ja työskentelyä tukevan yritysilmapiirin. Hakemus ja ansioluettelo (CV) sähköpostilla osoiteeseen myynti@kotkankiinteistopalvelu.com tai hae tätä paikkaa sivuiltamme www.kotkankiinteistopalvelu.com kohdasta "Töihin meille".
Mahdolliset lisätiedot Jani Saaristo p. 050 537 7990

Työnantaja: Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy Sijainti: Eteläpuistokatu 5, 48100 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: l Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eteläpuistokatu 5, 48100 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy Y-tunnus 2207532-9 Toimiala Kiinteistönhoito

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 435 000 € 16 %

Liiketoiminnan tulos

269 000 € 20 %

Henkilöstö

80 10

Liikevoitto-%

6 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käsilumityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka , osoitteessa Eteläpuistokatu 5, 48100 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa