Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Merikaupunki Kotkassa hyvinvointipalvelujen tehtäväalueella, maahanmuuttajatyön palvelualueella, perheryhmäkodissa on haettavana vastaavan ohjaajan työsuhde.

Perheryhmäkoti on tarkoitettu oleskeluluvan saaneille ilman huoltajaa maahan turvapaikanhakijoina tulleille lapsille ja nuorille. Kotkan perheryhmäkotiin tulee 21 asukasta. Lapset ja nuoret asuvat siellä, kunnes täyttävät 18 vuotta tai kunnes omat vanhemmat muuttavat pysyvästi Suomeen. Lapset ja nuoret muuttavat perheryhmäkotiin yleensä turvapaikanhakijoiden ryhmäkodeista tai tukiasumisyksiköistä. Toiminnasta vastaa Kotkan kaupunki.

Perheryhmäkodin tehtävänä on tukea lasta tai nuorta Suomeen kotoutumisessa. Perheryhmäkoti tarjoaa lapsille ja nuorille lastensuojelulain mukaisesti hoivan, huolenpidon ja kasvatuksen joko perheryhmäkodissa tai muuten tarkoituksenmukaisella tavalla.

Vastaavan ohjaajan tehtävä on esimiestehtävä, missä painottuu vastuu yksikön toimivuudesta, toiminnan kehittämisestä ja kodinomaisen kasvuympäristön pysyvyydestä. Tehtävä edellyttää maahanmuuttajien ja erityisesti maahanmuuttajanuorten kanssa työskentelyyn vaikuttavien asioiden tuntemista ja tunnistamista sekä kattavaa maahanmuuttajien kotoutumiseen liittyvän lainsäädännön hallintaa sekä muun lainsäädännön, työlainsäädännön ja sopimusten hallinta. Arvostamme esimieskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kaupungin toiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona vastaavan ohjaajan työsuhteeseen on laissa sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 8 § määritelty kelpoisuus.

Tehtävä täytetään loppuvuoden 2016 aikana. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Työsuhteeseen valitun on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe klo 7-15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Web-osoite: http://www.kotka.fi Työnantaja: Kotkan kaupunki Sijainti: 48100 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja maahanmuuttajatyön johtaja Pirjo Puolakka p. 040 7251830 pirjo.puolakka @ kotka.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118028/fi_FI Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 48100 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan kaupunki Y-tunnus 0160225-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava ohjaajan työsuhde, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka , osoitteessa 48100 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa