Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Merikaupunki Kotkan hyvinvointipalveluissa, perhepalveluiden vastuualueella on haettavana puheterapeutin työsuhde 17.10.2016 alkaen. Kotkalaisten lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia vahvistamaan perustettiin 1.1.2016 perhepalvelut. Haemme puheterapeuttia varhaisen tuen palveluihin. Tarjoamme monipuolista työtä Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään lasten ja perheiden parissa moniammatillisen tiimin jäsenenä. Puheterapiapalvelut kuuluvat varhaisen tuen palveluiden lasten tiimin eli lapsiperheiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Kotka psykologia ja psykiatria Kotka muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan kaupunki Y-tunnus 0160225-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus