Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Merikaupunki Kotkan hyvinvointipalveluissa, perhepalveluiden vastuualueella on haettavana puheterapeutin työsuhde 17.10.2016 alkaen. Kotkalaisten lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia vahvistamaan perustettiin 1.1.2016 perhepalvelut. Haemme puheterapeuttia varhaisen tuen palveluihin. Tarjoamme monipuolista työtä Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään lasten ja perheiden parissa moniammatillisen tiimin jäsenenä. Puheterapiapalvelut kuuluvat varhaisen tuen palveluiden lasten tiimin eli lapsiperheiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Kotka psykologia ja psykiatria Kotka muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan kaupunki Y-tunnus 0160225-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus