Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille, Tampere

Adecco Finland

Finland

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SOTE Kymenlaakso-projektiin haettavan LAPE muutosagentin hakuaikaa on jatkettu. Lapsi- ja perhepalvelut uudistetaan valtakunnallisella muutosohjelmalla LAPE. Tämä ohjelma on yksi hallituksen kärkihankkeista, joka tähtää kohti lapsi- ja perhelähtöisiä, yhteensovitettuja, oikea-aikaisia ja tarpeenmukaisia palveluita. Muutosagentti edistää lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelman tavoitteiden toteutumista. Hän innostaa ja motivoi alueen toimijoita - kuntia, järjestöjä, seurakuntia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Kotka musiikki- ja viihdealan tehtävät Kotka määräaikainen Kotka kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan kaupunki Y-tunnus 0160225-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muutosagentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus