Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SOTE Kymenlaakso-projektiin haettavan LAPE muutosagentin hakuaikaa on jatkettu. Lapsi- ja perhepalvelut uudistetaan valtakunnallisella muutosohjelmalla LAPE. Tämä ohjelma on yksi hallituksen kärkihankkeista, joka tähtää kohti lapsi- ja perhelähtöisiä, yhteensovitettuja, oikea-aikaisia ja tarpeenmukaisia palveluita. Muutosagentti edistää lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelman tavoitteiden toteutumista. Hän innostaa ja motivoi alueen toimijoita - kuntia, järjestöjä, seurakuntia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Kotka musiikki- ja viihdealan tehtävät Kotka määräaikainen Kotka kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan kaupunki Y-tunnus 0160225-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muutosagentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus