Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Merikaupunki Kotkan opetustoimessa Aittakorven koulussa on haettavana luokanopettajan viransijaisuus määräajalle 30.11.2016-3.6.2017. Viransijainen opettaa neljättä luokkaa, sekä äidinkielen ja kirjallisuuden, kuvaamataidon ja (tyttöjen) liikunnan opetusta rinnakkaisluokalle. Sijaiselta edellytetään valmiutta ja osaamista toteuttaa kolmiportaisen tuen tukitoimia sekä hyviä TVT-taitoja. Eduksi katsotaan halukkuus ja valmius joustavien opetusjärjestelyiden ja luokkarajat ylittävän yhteistyön kehittämiseen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kotka opettajat, lehtorit, professorit Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan kaupunki Y-tunnus 0160225-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus