Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Merikaupunki Kotkan opetustoimessa Pihkoon koulussa on haettavana luokanopettajan viransijaisuus määräajalle 9.1.2017-3.6.2017 Pihkoon koulu on noin 130 oppilaan koulu, jossa on opetusta vuosiluokille 1-5. Viransijainen opettaa yhdysluokkaa, jossa on ensimmäisen ja kolmannen vuosiluokan oppilaita. Lisäksi tehtävään kuuluu liikunnan opetusta myös muille luokille (yhteensä 7vvt). Eduksi katsotaan kokemus yhdysluokkaopetuksesta sekä halukkuus ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kotka opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan kaupunki Y-tunnus 0160225-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus