Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Merikaupunki Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun lehtorin virka, opetettavana aineena kotitalous, täytettäväksi 1.12.2016 lukien toistaiseksi.

Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Karhuvuoren koulu.

Karhuvuoren koulu on kasvava yläkoulu, jossa on yleisopetuksen ryhmiä ja erityisopetuksen pienryhmiä vuositasoilla 6-9. Lukuvuonna 2016-2017 Karhuvuoren koulussa on n. 400 oppilasta.

Arvostamme kykyä tehdä yhteistyötä yli oppiainerajojen. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli luokkarajojen sekä perehtyneisyyttä uuteen opetussuunnitelmaan.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe klo 7-15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 18 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Merikaupunki Kotka on kansainvälisesti verkostoitunut Itämeren vetovoimainen kasvukeskus ja seudullaan suurin työnantaja. Upea merellinen asuinympäristö luo hyvinvointia ja tarjoaa lukuisia harrastusmahdollisuuksia. Kotkan kaupungissa arvostetaan sosiaalista huolenpitoa, elinikäistä oppimista sekä puhdasta ja viihtyisää ympäristöä. Kotkalaisuus on rohkeutta tarttua uusiin asioihin, muuttaa ja muuttua. Kotkan kaupungissa halutaan pitää huolta työntekijöistä, jotka ovat toimintamme tärkein voimavara. Merikaupunki Kotka on savuton työnantaja.

Web-osoite: http://www.kotka.fi Työnantaja: Kotkan kaupunki Sijainti: 48100 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Tiedusteluihin vastaa Karhuvuoren koulun rehtori Marianne Puumalainen, puh. 040 643 3919 tai marianne.puumalainen @ kotka.fi. Hakemukset: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/118633 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 48100 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan kaupunki Y-tunnus 0160225-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehtorin virka, kotitalous, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka , osoitteessa 48100 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa