Duunitori suosittelee
Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Merikaupunki Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun lehtorin virka, opetettavana aineena kotitalous, täytettäväksi 1.12.2016 lukien toistaiseksi. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Karhuvuoren koulu. Karhuvuoren koulu on kasvava yläkoulu, jossa on yleisopetuksen ryhmiä ja erityisopetuksen pienryhmiä vuositasoilla 6-9. Lukuvuonna 2016-2017 Karhuvuoren koulussa on n. 400 oppilasta. Arvostamme kykyä tehdä yhteistyötä yli oppiainerajojen. Edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kotka opettajat, lehtorit, professorit Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan kaupunki Y-tunnus 0160225-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehtorin virka, kotitalous, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa