Duunitori suosittelee
Haemme tilaustenkäsittelijää Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Merikaupunki Kotka hakee talouden vastuualueelle hankintasuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen, mikäli valtuusto päättää perustaa viran 1.1.2017 lukien. Talouden vastuualue käsittää controller-, rahoitus- ja hankintatoiminnot sekä sisäisen tarkastuksen. Haemme nyt joukkoomme hankintaosaajaa, jolla on kokemusta julkishallinnon hankintaprosessista. Hankintasuunnittelija toteuttaa itsenäisesti tai yhteistyössä vastuu- ja palvelualueiden kanssa hankintalain kansallisen ja EU-kynnysarvon ylittävien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Kotka osto- ja hankinta-alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan kaupunki Y-tunnus 0160225-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus