Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Merikaupunki Kotka hakee talouden vastuualueelle hankintasuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen, mikäli valtuusto päättää perustaa viran 1.1.2017 lukien.

Talouden vastuualue käsittää controller-, rahoitus- ja hankintatoiminnot sekä sisäisen tarkastuksen. Haemme nyt joukkoomme hankintaosaajaa, jolla on kokemusta julkishallinnon hankintaprosessista.

Hankintasuunnittelija toteuttaa itsenäisesti tai yhteistyössä vastuu- ja palvelualueiden kanssa hankintalain kansallisen ja EU-kynnysarvon ylittävien hankintojen kilpailutukset. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä lakiasiainyksikön kanssa. Hankintasuunnittelija vastaa hankintojen, hankintapäätöksen ja hankintasopimuksen valmistelusta, sopimushallinnasta ja suorittaa hankintojen kannalta tarpeellista markkinakartoitusta.

Hankintasuunnittelijan virka on asiantuntijatehtävä, johon sisältyy kehittämistä, ohjausta, neuvontaa sekä hankintojen kilpailuttamista ja valmistelua päätöksentekoa varten. Tehtävässä edellytetään julkisia hankintoja koskevien eri vaiheiden ja kokonaisuuksien hallintaa sekä kokemusta hankinta- ja sopimusasiakirjojen tuottamisesta.

Hankintasuunnittelijan kelpoisuusedellytyksenä on soveltuva korkea-koulututkinto. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämispainotteista toimintatapaa. Arvostamme kokemusta kehittämistehtävistä, monitaitoisuutta ja oma-aloitteisuutta. Kokemus Cloudia-kilpailutusjärjestelmästä katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hankintasuunnittelijan tehtäväkohtainen palkka on 2.933,56 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää työkokemuksesta riippuen. Viran täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe klo 7-15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Web-osoite: http://www.kotka.fi Työnantaja: Kotkan kaupunki Sijainti: 48100 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja virasta antaa to 20.10. klo: 13 - 14.30 ja ma 31.10. klo: 12 - 13 talousjohtaja Pietu Mänttäri puh. 040 635 1704. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118237/fi_FI Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 48100 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi Kotkan kaupunki Y-tunnus 0160225-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka , osoitteessa 48100 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa