Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

TERVETULOA KOE-ESIINTYMISEEN Vila Kouvolaan. Perinteisen hakemuksen sijaan pääset itse kertomaan miksi juuri sinut tulisi valita tähän työhön. Etsimme 5 h huippumyyjää tiimiimme. Työtunnit vaihtelee viikottain. Minimi 5h.
Esiintymisajat: 2.11.2016 klo 8.15 , klo 8.45, klo 9.15
Ilmoita tulostasi osoitteesen tanja.kuparinen@bestseller.com kerro sähköpostissa mihin kellon aikaan saavut paikalle. Paikkoja rajoitetusti, joten ole nopea!)
Valmistautuminen: Ota mukaasi CV, iloinen mieli ja valmistaudu kertomaan itsestäsi 3min mittainen myyntipuhe.
Paikka: tapaamme 5minuuttia ennen esiintymisaikojen alkua Kouvolan Vila myymälän edessä. (varaa aikaa ainakin 1h. Jokainen pääsee rekrytointiryhmämme eteen vuorotellen, joten ryhmän viimeisillä maksimissaan tunnin odotus)

Mikäli et pääse paikalle koe-esiintymiseen, otamme vastaan myös videohakemuksia. Kuvaa kännykällä max 2min mittainen vapaamuotoinen kertomus itsestäsi ja lähetä videoliite sähköpostiosoitteeseen tanja.kuparinen@bestseller.com lisää myös viestiin CV.

Kotkan Garderobi oy on vuonna 2000 perustettu yritys, joka luotsaa tällä hetkellä kymmentä VILA myymälää pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Kotkassa & Kouvolassa.Lappeenrannassa ja Hämeenlinnassa. www.vila.com
Yrityksen palveluksessa on 64 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2014 oli 6,1 milj.€.
Olemme VILAlaisia ja ylpeitä siitä. Rakastamme muotia, elämää ja ennen kaikkea myyntityötä! Meitä yhdistää positiivinen ajattelutapa ja periksi antamattomuus. Teemme kovasti töitä tavoitteiden eteen ja tahdomme nähdä tulokset. Olemme energisiä ja innostavia! Asiakkaiden stailaus ja rento tekemisen meininki kuvastaa jokapäiväistä työtämme.
Tiimityöskentely ja yhdessä tekeminen on asioita joihin uskomme. Otamme vastuuta ja olemme tekokkaita. Löysitkö itsesi näistä? Haluaisitko kuulua joukkoomme? Jos vastasit KYLLÄ,niin tavataan ke 2.11!

Työnantaja: Kotkan Garderobi Oy Sijainti: 45200 KOUVOLA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti oikean löydyttyä Yhteystiedot: tanja.kuparinen@bestseller.com Hakemukset: Esiintymisajat: 2.11.2016 klo 8.15 , klo 8.45, klo 9.15 ilmoita tulostasi osoitteesen tanja.kuparinen@bestseller.com kerro sähköpostissa mihin kellon aikaan saavut paikalle . Otamme vastaan myös videohakemuksia. Kuvaa kännykällä max 2min mittainen vapaamuotoinen kertomus itsestäsi ja lähetä videoliite sähköpostiosoitteeseen tanja.kuparinen@bestseller.com lisää myös viestiin CV. Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45200 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi kotkan garderobi Y-tunnus 1627446-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkan Garderobi Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45200 - Kouvola , osoitteessa 45200 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa