Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TERVETULOA KOE-ESIINTYMISEEN Vila Kouvolaan. Perinteisen hakemuksen sijaan pääset itse kertomaan miksi juuri sinut tulisi valita tähän työhön. Etsimme 5 h huippumyyjää tiimiimme. Työtunnit vaihtelee viikottain. Minimi 5h. Esiintymisajat: 2.11.2016 klo 8.15 , klo 8.45, klo 9.15 Ilmoita tulostasi osoitteesen tanja.kuparinen@bestseller.com kerro sähköpostissa mihin kellon aikaan saavut paikalle. Paikkoja rajoitetusti, joten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyntialan tehtävät Kouvola myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Kouvola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi kotkan garderobi Y-tunnus 1627446-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkan Garderobi Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45200 - Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa