Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

viisi tuotantotyöntekijää Lappohjaan

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAEMME TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ paperi- ja kartonkikoneillemme Kotkassa Katso lisätiedot työpaikoista osoitteesta www.kotkamills.com/careers.

Kotkamills on vastuullinen kumppani, joka valmistaa innovatiivisia, uusiutuvasta luonnonvarasta, puusta, kehitettyjä tuotteita. Tuotteitamme ovat täysin kierrätettävät kuluttajapakkauskartongit AEGLE™ ja ISLA™, korkealaatuiset erikoislaminaattipaperit Absorbex® ja Imprex® sekä ekologiset puutuotteet. Tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä ja turvallisia käyttää. www.kotkamills.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kotka tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotkamills Oy Y-tunnus 0827424-1 Toimiala Paperin, kartongin ja pahvin valmistus Rinnakkaistoiminimet Imprex Products Baltic

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotannon työntekijöitä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkamills. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus