Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet ahkera, tunnollinen ja oma-aloitteinen tuotannon ammattilainen. Valittu henkilö tulee sijoittumaan paperi- ja kartonkituotannon eri työntekijätehtäviin. Työt ovat pääsääntöisesti keskeytymätöntä kolmivuorotyötä. Paperi- ja kartonkituotannon työntekijätehtävissä on haettavana useita eri tehtäviä sekä määräaikaisiin että toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Aikaisempi kokemus prosessiteollisuudesta sekä ammatillinen koulutus katsotaan eduksi. Lisätietoja tehtävästä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kotka tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotkamills Oy Y-tunnus 0827424-1 Toimiala Paperin, kartongin ja pahvin valmistus Rinnakkaistoiminimet Imprex Products Baltic

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Paperi- ja kartonkituotannon työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kotkamills Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus