Duunitori suosittelee
Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kotka Power Tech Group nykyaikainen tilauskonepaja palvelee tinkimättömällä ammattitaidolla pitäen tuotteiden laadun, toimitusten nopeuden ja asiakkaiden tyytyväisyyden etusijalla.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen
CNC-KONEISTAJIA
Edellytämme metallialan peruskoulutusta ja työkokemusta CNC-koneistajana työskentelystä. Tarjoamme nuorekkaan ja nykyaikaisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä huippuammattilaiseksi 90 metallialan osaajan seurassa.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Tero Povenius puh. 0440 556 341

Lisätietoja yrityksestä: www.powertech-group.fi

Web-osoite: http://www.powertech-group.fi Työnantaja: Kotka Power Tech Oy Sijainti: Selkätie 18, 48810 KOTKA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi postitse Kotka Power Tech Oy, Selkätie 18, 48810 Kotka tai sähköpostitse: kalle.sundberg@kotkapower.fi tai tero.povenius@kotkapower.fi Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Selkätie 18, 48810 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi Kotka Power Tech Oy Y-tunnus 0500815-9 Toimiala Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus Rinnakkaistoiminimet Hydturner

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

14 994 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

1 098 000 € 24 %

Henkilöstö

87 6

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-koneistajia, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Kotka Power Tech Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka , osoitteessa Selkätie 18, 48810 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa