Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme seurakuntaan lyhytaikaisiin sijaisuuksiin lastenohjaajia. Seurakunnassa lastenohjaaja työskentelee alle kouluikäisten lasten kerhoissa, perhetoiminnassa, retkillä ja leireillä sekä koululaisten aamu- ja kuuluu usein yhteistyö esimerkiksi päiväkotien ja järjestöjen kanssa. Työssä tarvitaan varhaiskasvatuksen osaamista. iltapäivätoiminnassa. Lastenohjaaja kohtaa myös lasten vanhempia ja muita aikuisia. Terhtävään sopii lapsi- ja perhetyön perustutkinnon tai muun vastaavan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotka-Kymin seurakuntayhtymä Y-tunnus 1929541-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kotka-Kymin seurakuntayhtymä. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus