Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme seurakuntaan lyhytaikaisiin sijaisuuksiin lastenohjaajia.
Seurakunnassa lastenohjaaja työskentelee alle kouluikäisten lasten kerhoissa, perhetoiminnassa, retkillä ja leireillä sekä koululaisten aamu- ja kuuluu usein yhteistyö esimerkiksi päiväkotien ja järjestöjen kanssa. Työssä tarvitaan varhaiskasvatuksen osaamista. iltapäivätoiminnassa.

Lastenohjaaja kohtaa myös lasten vanhempia ja muita aikuisia.

Terhtävään sopii lapsi- ja perhetyön perustutkinnon tai muun vastaavan suorittanut henkilö.

Web-osoite: http://www.kotkanseurakunnat.fi Työnantaja: Kotka-Kymin seurakuntayhtymä Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 3-8h/päivä Yhteystiedot: Anne Silomaa, 0447259031, anne.silomaa@evl.fi Hakemukset: Hakemuksen voi lähettää sähköpostilla osoiteeseen anne.silomaa@evl.fi Aiheeksi: lastenohjaajan sijaisuuksia. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Yritystiedot

Toiminimi Kotka-Kymin seurakuntayhtymä Y-tunnus 1929541-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kotka-Kymin seurakuntayhtymä. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa