Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Turun seudulle Kotisiivoojaa Olet luotettava, asiakaslähtöinen ja jo kokemusta omaava siivooja. Työajat on pääsääntöisesti arkisin 8.00-16.00. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on: - kokemusta kotisiivouksesta - olet työhön tarttuva - oma-aloitteinen - tarkka, ahkera - B-ajokortti, auto ei välttämätön Hakemukset: topias.lehtovaara@grouppro.fi Otsikolla: Kotisiivooja Turku...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Turku siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Turku siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Grouppro. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20200 - Turku .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus