Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KOTISIIVOOJA Etsimme KoskiHoivaan positiivisia ja vastuuntuntoisia kotisiivoojia. Toivomme, että koet kotipalveluiden itsenäiset ja vaihtelevat työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis sekä vastuullinen ammattilainen, joka aidosti viihtyy monipuolisessa työssä asiakkaidemme kodeissa. Hakijoilta tulee löytyä kykyä työskennellä yksin, vastuunottoa itsenäiseen työskentelyyn ja vuorovaikutustaitoja. Jos sinua kiinnostaa hyvän arjen luominen muille ja saat innoitusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut KoskiHoiva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus