Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

KOTISIIVOOJA

Etsimme KoskiHoivaan positiivisia ja vastuuntuntoisia kotisiivoojia. Toivomme, että koet kotipalveluiden itsenäiset ja vaihtelevat työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis sekä vastuullinen ammattilainen, joka aidosti viihtyy monipuolisessa työssä asiakkaidemme kodeissa. Hakijoilta tulee löytyä kykyä työskennellä yksin, vastuunottoa itsenäiseen työskentelyyn ja vuorovaikutustaitoja.

Jos sinua kiinnostaa hyvän arjen luominen muille ja saat innoitusta työstä, jonka päivittäiset tulokset näet tyytyväisillä kasvoilla, olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle paikkaa viihtyisässä ja kasvavassa organisaatiossa, yrittäjähenkisen ja omistautuneen työyhteisön tukemana. Työnantajana olemme joustava ja kannustava - tavoitteenamme on aina pitkäaikaisen työsuhteen luominen. Mikäli koet olevasi sopiva tehtävään, lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen mari.polkki@koskihoiva.fi

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja:
Mari Pölkki
Palvelupäällikkö
Puh.nro 050 - 3300044
mari.polkki@koskihoiva.fi

Web-osoite: http://www.koskihoiva.fi Työnantaja: KoskiHoiva Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: PÖLKKI MARI, Puh: 050 - 3300044, mari.polkki@koskihoiva.fi Hakemukset: mari.polkki@koskihoiva.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut KoskiHoiva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa