Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hei arvoisa työpaikan hakija. Olemme uusi yritys joka välittää kotisiivoojia Helsingin seudun alueelle. Tavoitteemme on tulla Suomen johtavaksi siivousalan yritykseksi. Joten työntekijämme pitäisivät olla ahkeria, oma-aloitteisia, ja hyviä siivoojia. Vaadimme monen vuoden kokemusta siivousalasta.

Hae rohkeasti jos omaat nämä taidot.

Työnantaja: Koti kiiltää Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 17.10.2016, Tai sopimuksrn mukaan Yhteystiedot: Abdirahman Hassan, Puh: +358469390958 Abdirahmaan.hassan@gmail.com Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Koti kiiltää. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa