Duunitori suosittelee
IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Mysteeripäällikkö Tampereelle

Mysteeri Experience Oy

Tampere

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Rovaniemen TaikaSiivous etsii porukkaansa uutta tekijää!

Meillä on tarjota sinulle töitä arkisin klo. 7-19 välillä, noin. 25-30 tuntia viikossa. Välillä voi olla enemmänkin, jos vaan on halua ja intoa tehdä :) Perehdytysjakson aikana vähemmän. Katsotaan aluksi yhdessä, että hommat tulee hoidettua kaikille mieluisasti.

Edellytämme sinulta valmiutta työskennellä edellä mainittuina aikoina, sekä omaa autoa. Kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan isoksi eduksi. Asiakkaina meillä on niin kotitalouksia, mm. lapsiperheitä ja ikääntyneitä, kuin yrityksiä, että taloyhtiöitä. Sinun työkohteinasi olisi kaikkia näitä. Työ alkaa yhdessä sovittuna ajankohtana, kuitenkin mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen info@taikasiivous.fi

Kerrothan itsestäsi hieman, meitä kiinnostaa myös persoonallisuutesi, ei pelkkä työhistoriasi :)

Työnantaja: Rovaniemen TaikaSiivous avoin yhtiö Sijainti: Rovaniemen alueella, 96100 ROVANIEMI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian Yhteystiedot: Matti Pänttäjä 0400259250 info@taikasiivous.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovaniemen alueella, 96100 ROVANIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen TaikaSiivous avoin yhtiö. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovaniemen alueella, 96100 ROVANIEMI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus