Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen osa-aikatyöhön koti/tstosiistijää. Jos olet oma-alotteinen, ahkera, joustava, tulet erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja käytössäsi on oma henkilöauto niin soittele. Siivouskohteet ovat pääsääntöisesti Piippola - Pulkkila alueella. Kotiapupalvelu on ihmisläheistä työtä, luotettavuus ja asiakkaan tyytyväisyys ovat ensi sijalla. Palkkaus on tes:n mukaan, kilometrikorvaukset oman auton käytöstä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Siikalatva siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Siikalatva siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Siikalatva .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Siistiä ja Satumaista apua. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siikalatva .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa