Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen osa-aikatyöhön koti/tstosiistijää. Jos olet oma-alotteinen, ahkera, joustava, tulet erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja käytössäsi on oma henkilöauto niin soittele. Siivouskohteet ovat pääsääntöisesti Piippola - Pulkkila alueella. Kotiapupalvelu on ihmisläheistä työtä, luotettavuus ja asiakkaan tyytyväisyys ovat ensi sijalla. Palkkaus on tes:n mukaan, kilometrikorvaukset oman auton käytöstä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Siikalatva siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Siikalatva siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Siistiä ja Satumaista apua. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siikalatva .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus