Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haen osa-aikatyöhön koti/tstosiistijää.
Jos olet oma-alotteinen, ahkera, joustava, tulet erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja käytössäsi on oma henkilöauto niin soittele. Siivouskohteet ovat pääsääntöisesti Piippola - Pulkkila alueella. Kotiapupalvelu on ihmisläheistä työtä, luotettavuus ja asiakkaan tyytyväisyys ovat ensi sijalla.
Palkkaus on tes:n mukaan, kilometrikorvaukset oman auton käytöstä.

Web-osoite: http://satumaistaapua.wordpress.com Työnantaja: Siistiä ja Satumaista apua Sijainti: Väkkäräntie 22, 92620 PIIPPOLA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Siistiä ja Satumaista apua / Satu Ritolehto arkisin 9-16 puh 050- 5 670 688 saturitolehto@hotmail.com satumaistaapua.wordpress.com Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Väkkäräntie 22, 92620 PIIPPOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Siistiä ja Satumaista apua. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siikalatva , osoitteessa Väkkäräntie 22, 92620 PIIPPOLA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa