Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Freska Finland Oy on kotisiivousyritys. Tarjoamme uudenlaisen tavan tehdä kotisiivoustöitä. Etsimme parhaillaan uusia siivoojia tiimiimme. Mitä vaadimme: -Suoritat jokaisen siivouksen ammattitaidolla ja pidät aina korkean laatutason -Sinulla on kokemusta siivouksesta -Sinä olet ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen. Mitä tarjoamme: -Joustavat työajat -Kilpailukykyisen palkkion -Työvälineet -Täyden tuen Freska-tiimiltä. Hakiessasi työtä suomeksi voit soittaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja / Home Cleaner, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Freska Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus