Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme kotisiivous -tiimiimme kokenutta, luotettavaa ja tunnollista siivoojaa. Olet hakemamme henkilö jos olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja yhteistyökykyinen. Siivousalan koulutus on eduksi.

Toivomme vähintään vuoden kokemusta siivouksesta ja etenkin kokemus kotisiivouksesta lasketaan eduksi. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen. Myös firman auton käyttö mahdollista.

Lähetä ja cv ja lyhyt kuvaus itsestäsi sekä palkkatoiveesi.

Työn aloitus heti kun sopiva ehdokas löydetään.

Web-osoite: http://www.clean4u.fi Työnantaja: Clean4u services Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Tapio Meri info@clean4u.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Clean4u services. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa