Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Moppi välittää asiakkailleen siivousalan ammattilaisia nopeasti, vaivattomasti, luotettavasti ja reilusti. Rekisteröidy nyt Moppi.com -ammattilaiseksi. Moppi.com is a company that is specialized in house cleaning, come clean with us and make a difference. We offer Moppi.com:in kautta Excellent pay 12€ / hour Saat palkkaa 12€ / tunti flexible time, you decide ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Moppicom Oy. Kyseessä on 4-5 -vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus