Duunitori suosittelee
Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pihaportti Oy on kiinteistö- ja asuntoyhtiöille sekä yrityksille ja yksityisille monipuolisesti kiinteistönhoidon palveluja tarjoava yritys. Haemme tulevalle talvikaudelle työkoneen kuljettajaa pihojen lumitöihin ja hiekoituksiin. Vaatimuksena huolellisuus ja luotettavuus sekä riittävä taito koneen kuljettamiseen. Tehtävä edellyttää tieturvakorttia. (Tarvittaessa se on mahdollista suorittaa valinnan jälkeen.) Työnmäärä ja työajat vaihtelee kelien mukaan. Yhteydenotot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Loimaa kuljetus, logistiikka ja liikenne Loimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotipolun Pihaportti Oy Y-tunnus 2149519-6 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenkuljettaja, lumityöt, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kotipolun Pihaportti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus