Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pihaportti Oy on kiinteistö- ja asuntoyhtiöille sekä yrityksille ja yksityisille monipuolisesti kiinteistönhoidon palveluja tarjoava yritys. Haemme tulevalle talvikaudelle pihojen kunnossapitoon, kolaukseen- ja ulkoportaiden puhdistukseen reipasta ja luotettavaa henkilöä. Työ on osa-aikaista ja työnmäärä ja työajat vaihtelee kelien mukaan ja on ns. tarvittaessa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Loimaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Loimaa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Loimaa lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Loimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotipolun Pihaportti Oy Y-tunnus 2149519-6 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Kotipolun Pihaportti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa