Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kotipizza centrumiin Joensuuhun Kotipizza työntekijää/pizzanpaistajaa. Työnkuvaan kuuluu kaikki kotipizzan tehtävät pizzan paistosta kassalla työskentelyyn. Jos olet ulospäin suuntautunut, reipas, ripeä, itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn kykenevä työtä pelkäämätön henkilö, joka haluaa noudattaa hienoa kotipizza konseptia, niin olet etsimämme henkilö. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla 420@kotipizza.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Joensuu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Joensuu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Joensuu avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Joensuu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotipizza työntekijä/pizzanpaistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut J & S Huikeeta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa