Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kotipizza centrumiin Joensuuhun Kotipizza työntekijää/pizzanpaistajaa. Työnkuvaan kuuluu kaikki kotipizzan tehtävät pizzan paistosta kassalla työskentelyyn. Jos olet ulospäin suuntautunut, reipas, ripeä, itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn kykenevä työtä pelkäämätön henkilö, joka haluaa noudattaa hienoa kotipizza konseptia, niin olet etsimämme henkilö. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Joensuu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Joensuu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Joensuu avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotipizza työntekijä/pizzanpaistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut J & S Huikeeta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus