Duunitori suosittelee
Promoottori

Face2Face

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Kahvilatoiminnan päällikkö

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kotipizza centrumiin Joensuuhun Kotipizza työntekijää/pizzanpaistajaa. Työnkuvaan kuuluu kaikki kotipizzan tehtävät pizzan paistosta kassalla työskentelyyn. Jos olet ulospäin suuntautunut, reipas, ripeä, itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn kykenevä työtä pelkäämätön henkilö, joka haluaa noudattaa hienoa kotipizza konseptia, niin olet etsimämme henkilö. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Joensuu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Joensuu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Joensuu avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotipizza työntekijä/pizzanpaistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut J & S Huikeeta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus