Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme maaseudulla toimivalle monialayritykselle kotipalvelutyöntekijää
pääasiassa Vehmersalmen alueelle.

Yrityksen päätoimialana on kotipalvelu ikääntyneille ja vammaisille. Muina toimialoina on mökkitalkkaritoiminta, kiinteistönhoitotyöt sekä kotisairaanhoito.

Työtehtävät sisältävät kotisiivousta ja avustamista mm. pyykkihuollossa, ruoanlaitossa, kauppa-asioissa sekä henkilökohtaista avustamista.

Edellytämme työntekijältä itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja luotettavuutta. Hoitoalan koulutus on eduksi, mutta ei välttämätön. Oma auto välttämätön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on pidempikestoinen työsuhde. Työtunteja on vähintään 20 h/vk.

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on paikallisesti toimiva yritysten ja yhteisöjen henkilöstöratkaisuihin erikoistunut palveluyritys. Toiminta-ajatuksemme on tarjota yrityksille ja yhteisöille laadukkaita ja joustavia henkilöstöratkaisuja laaja-alaisesti tuotannosta toimistoon sekä järjestää työntekijöille monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Elämäntehtävämme on löytää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Aluetoimistomme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Mikkelissä ja Varkaudessa.

Web-osoite: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Kuopio Sijainti: 71130 KORTEJOKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Rekrytointipäällikkö Mervi Okkonen, p. 045 120 3991 Hakemukset: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/?id=2561 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 71130 KORTEJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Kuopio. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 71130 - Kuopio , osoitteessa 71130 KORTEJOKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa