Duunitori suosittelee
Shopper Insights Manager

Lidl Suomi ky

Vantaa

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme maaseudulla toimivalle monialayritykselle kotipalvelutyöntekijää pääasiassa Vehmersalmen alueelle. Yrityksen päätoimialana on kotipalvelu ikääntyneille ja vammaisille. Muina toimialoina on mökkitalkkaritoiminta, kiinteistönhoitotyöt sekä kotisairaanhoito. Työtehtävät sisältävät kotisiivousta ja avustamista mm. pyykkihuollossa, ruoanlaitossa, kauppa-asioissa sekä henkilökohtaista avustamista. Edellytämme työntekijältä itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja luotettavuutta. Hoitoalan koulutus on eduksi, mutta ei ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Kuopio siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kuopio avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Kuopio. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 71130 - Kuopio .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus