Duunitori suosittelee
Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kajon Kotipalvelut tukee kotona selviytymistä vanhuksille, sairaille, liikuntarajoitteisille ja muille, joiden toimintakyky on jonkun syyn vuoksi alentunut.

Haemme pääkaupunkiseudulle itsenäiseen kotipalvelutyöhön sopivaa tiimin jäsentä.
Työ tapahtuu asiakkaan omassa kodissa ja se sisältää erilaisia kodin askareita, kuten tiskausta, ikkunoiden pesua, roskien viemistä ja pyykkipalvelua, sekä kauppa-, asiointi- ja ulkoiluapua.
Työntekijältä edellytämme rehellisyyttä, ajokorttia (oman auton käyttö välttämätön), sujuvaa suomenkielen taitoa, itsenäistä ja aktiivista otetta työntekoon sekä hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa.

Työ on asiakastilausten määrään perustuen alkuun osa-aikaista

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Työnantaja: Kajon Kotipalvelut Oy Sijainti: 02270 ESPOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja: Virpi Toivonen, virpi.toivonen@kajonkotipalvelut.fi tai puh. 040-1261131 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02270 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kajon Kotipalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02270 - Espoo , osoitteessa 02270 ESPOO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa