Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kajon Kotipalvelut tukee kotona selviytymistä vanhuksille, sairaille, liikuntarajoitteisille ja muille, joiden toimintakyky on jonkun syyn vuoksi alentunut. Haemme pääkaupunkiseudulle itsenäiseen kotipalvelutyöhön sopivaa tiimin jäsentä. Työ tapahtuu asiakkaan omassa kodissa ja se sisältää erilaisia kodin askareita, kuten tiskausta, ikkunoiden pesua, roskien viemistä ja pyykkipalvelua, sekä kauppa-, asiointi- ja ulkoiluapua. Työntekijältä edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Espoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut Espoo avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kajon Kotipalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02270 - Espoo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa