Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Laukaan Energia Oy on perustettu vahvojen sähköalan ammattilaisten toimesta. Yrityksen perusta rakentuu huippuammattilaisten varaan, joiden halu, tehdä hyvää jälkeä näkyy kaikessa meidän tekemisessä. Haluamme rakentaa asiakkailemme alan parhaista komponenteista ajanmukaiset ja aikaa kestävät kokonaisuudet. Jatkuva kouluttautuminen ja alan parhaat kumppanit mahdollistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen, niin aurinkosähköissä kuin sähköurakoinnissa.

Tarvitsemme tähän huippu tiimiin Aurinkosähkö myyjää joka uran edetessä ei pelkää ottaa vastuuta. Tarjolla hieno mahdollisuus kasvavassa aurinkosähkömarkkinassa.

Odotamme sinulta
Kokemusta suoramyynnistä kotitalous asiakkaille.
Omaa autoa
Hyvää asennetta
Kykyä tehdä kauppaa
Kokemus myynnin vetämisestä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle
Yksintkertaisen myytävän tuotteen
Hyvät myynnin työkalut
Vapautta ja vastuuta myynnissää ja sen kehittämisessä
Mahdollisuuden suurin ansioihin.

Web-osoite: http://www.laukaanenergia.fi Työnantaja: Laukaan Energia Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: AHOKAS LAURI, Puh: 0451104819, 0451104819, lauri.ahokas@laukaanenergia.fi Ilmoitus jätetty: 24.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Laukaan Energia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa