Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme innostunutta ja nuorekasta kahvila-myymälätyöntekijää. Edellytämme, että sinulla on työhön soveltuva alan koulutus sekä työkokemusta lounaskahvilassa työskentelystä.

Työssäsi valmistat, laitat esille ja myyt erilaisia vitriinituotteita, salaatteja, keittolounasta ja jäätelöannoksia. Tehtäviin kuuluu myös leipomotuotteiden myynti, tavaratilausten tekeminen, tuotteiden varastointi sekä kahvilan siivous.

Edellytämme, että tartut työhön oma-aloitteisesti, osaat valmistaa myytäviä tuotteita, olet myyntihenkinen sekä palvelualtis. Pystyt aikatauluttamaan tekemisesi, olet vastuullinen, luotettava ja aikaansaava tekijätyyppi. Osaat yksin työskentelyn. Myös kassatyöskentely on sinulle tuttua.

Ymmärrät omavalvonnan, työpaikan järjestyksen ja siisteyden sekä ystävällisen asiakaspalvelun tärkeyden. Olet joustava, organisointikykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Otat vastaan neuvoja, noudatat sovittuja ohjeita ja toimit yrityksen tavoitteiden mukaan. Haluat myös panostaa täysillä työhösi, kehittyä työssäsi ja kehittää toimintaamme edelleen.

Tunnollisen työn tekemisen lisäksi edellytämme ripeyttä, tarkkuutta, positiivista asennetta ja terveellisiä elämäntapoja. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Odotamme työntekijöiltämme myös asiakaspalveluun soveltuvaa englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
Vaatimukset: hygieniapassi, alan koulutus ja työkokemus
Ennen työsopimuksen tekemistä haluamme työnäytteen.
Koeaika 4 kk. Työn aloitus lokakuussa.

Web-osoite: http://www.riikosenleipomaa.com Työnantaja: Kotileipomo Riikonen Oy Sijainti: 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.10.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Riikonen Jorma, Puh: 801184, 050 377 4122, jorma.riikonen@riikosenleipomaa.com Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Kotileipomo Riikonen Oy Y-tunnus 0549345-7 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 055 000 € -13 %

Liiketoiminnan tulos

0 € -100 %

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Kotileipomo Riikonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu , osoitteessa 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa