Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme innostunutta ja nuorekasta kahvila-myymälätyöntekijää. Edellytämme, että sinulla on työhön soveltuva alan koulutus sekä työkokemusta lounaskahvilassa työskentelystä. Työssäsi valmistat, laitat esille ja myyt erilaisia vitriinituotteita, salaatteja, keittolounasta ja jäätelöannoksia. Tehtäviin kuuluu myös leipomotuotteiden myynti, tavaratilausten tekeminen, tuotteiden varastointi sekä kahvilan siivous. Edellytämme, että tartut työhön oma-aloitteisesti, osaat valmistaa myytäviä tuotteita, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Joensuu myyntialan tehtävät Joensuu ravintola-alan asiakaspalvelu Joensuu myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotileipomo Riikonen Oy Y-tunnus 0549345-7 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Kotileipomo Riikonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus