Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan menestyjien joukkoon! Kotileena on yksi Suomen suurimmista kotisiivousyrityksistä. Olemme toimineet alalla jo yli 10 vuotta. Haemme nyt Kuopion toimipisteeseemme reippaita ajokortillisia kotisiivoojia osa-aikaisiin tehtäviin. Tarjoamme: -hyvät työajat (ma-pe 6-16 välillä) -hyvät loma-ajat -mukavat työtoverit Odotamme: -asiakaspalveluhenkisyyttä -täsmällisyyttä ja huolellisuutta Ota rohkeasti yhteyttä!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kuopio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuopio siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotileena Oy Y-tunnus 2148378-5 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet Puhdas Koti Tampere

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut KotiLeena Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus