Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt 24 kiinteistöalan ammattilaisen joukkoon menestyksekkäästä työasioiden hoitamisesta näyttöjä omaavaa Projektipäällikköä Tehtävänkuvaus: Tehtäviin kuuluvat uudis- ja peruskorjaushankkeissa tilaajana toimiminen, rakennuttaminen sekä rakennuttamiseen liittyvät selvitys-, kehittämis- ja asiantuntijatehtävät sekä kiinteistöjen korjaustoiminnan kehittäminen ja valvonta. Edellytämme projektipäälliköltä rakennustekniikan AMK-, opistoinsinööri- tai DI-tutkintoa ja vähintään viiden vuoden kokemusta rakennusalalta sekä sujuvaa suomenkielen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Riihimäki hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kotikulman Kiinteistöpalvelut Oy Y-tunnus 0205776-4 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Riihimäen Kotikulman Asuntopalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Kotikulman Kiinteistöpalvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus