Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt 24 kiinteistöalan ammattilaisen joukkoon
menestyksekkäästä työasioiden hoitamisesta
näyttöjä omaavaa
 
Projektipäällikköä
 
Tehtävänkuvaus: Tehtäviin kuuluvat uudis- ja peruskorjaushankkeissa tilaajana toimiminen, rakennuttaminen sekä rakennuttamiseen liittyvät selvitys-, kehittämis- ja asiantuntijatehtävät sekä kiinteistöjen korjaustoiminnan kehittäminen ja valvonta.
Edellytämme projektipäälliköltä rakennustekniikan AMK-, opistoinsinööri- tai DI-tutkintoa ja vähintään viiden vuoden kokemusta rakennusalalta sekä sujuvaa suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävien hoitaminen edellyttää neuvottelutaitoja, hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä hankkeen osapuolten kanssa, asiakaslähtöistä työotetta sekä valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn. Edustat yritystä jämäkästi ja uskottavasti projektin johtajana, asiantuntijana ja yhteistyökumppanina.
Arvostamme ARA – tuotannon ja asuinrakennusten korjausrakentamisen tuntemusta, kokemusta suunnittelusta, työmaan johtamisesta ja rakennuttamisesta sekä kiinteistöjen korjaus- ja huoltotoiminnasta.
Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen sekä yhtiön työntekijöilleen tarjoamat edut.
Hae töihin meille!
Lähetä hakemuksesi 15.11.2016 mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. Liitä viestiin ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoivomuksineen.
Lisätietoja tehtävästä antaa 2.11.2016 saakka toimitusjohtaja Pirjo Ritala, p. 019 569 5690, pirjo.ritala@riihimaki.fi.
Kotikulman Kiinteistöpalvelut

KOTIKULMAN KIINTEISTÖPALVELUT OY on Riihimäen kaupunkikonserniin kuuluva, pääosin omistajalleen Riihimäen Kotikulma Oy:lle kattavia kiinteistöpalveluita tuottava yritys. Riihimäen Kotikulma Oy omistaa 1161 vuokra-asuntoa.

Työnantaja: Kotikulman Kiinteistöpalvelut Sijainti: Maisterinkatu 9, 11100, Riihimäki, Suomi Yhteystiedot: Pirjo Ritala, pirjo.ritala@riihimaki.fi, 019 569 5690 Hakemukset: pirjo.ritala@riihimaki.fi Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Maisterinkatu 9, 11100, Riihimäki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Kotikulman Kiinteistöpalvelut Oy Y-tunnus 0205776-4 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Riihimäen Kotikulman Asuntopalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 631 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-2 000 € 67 %

Henkilöstö

28 0

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Kotikulman Kiinteistöpalvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Maisterinkatu 9, 11100, Riihimäki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa