Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotihammas Oy on vuonna 2013 perustettu uusi suomalainen hammashoitoketju ja on osa valtakunnallista kotimaisessa omistuksessa olevaa MediVida-konsernia. Olemme tänä vuonna laajentuneet viidelle uudelle paikkakunnalle ja nyt etsimme joukkoomme lisää rautaisia alan ammattilaisia. Olemme ensimmäisenä Suomessa kehittäneet konseptin, jossa laadukas nykyaikainen hammashoito tuodaan modernin hammaslääkäriasemilta tutun välineistön avulla potilaiden luokse mm. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Kuusisaari() lääkärit Helsinki lääkärit Helsinki lääkärit Munkkiniemi() lääkärit Helsinki lääkärit Helsinki lääkärit Helsinki lääkärit Munkkivuori() hammashoito Kuusisaari() hammashoito Helsinki hammashoito Helsinki hammashoito Munkkiniemi() hammashoito Helsinki hammashoito Helsinki hammashoito Helsinki hammashoito Munkkivuori() lääkärit hammashoito Kuusisaari() Helsinki Helsinki Munkkiniemi() Helsinki Helsinki Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi KotiHammas Oy Y-tunnus 2547260-2 Toimiala Hammaslääkäripalvelut Rinnakkaistoiminimet KotiDent

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut KotiHammas Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa