Duunitori suosittelee
Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Kotihammas Oy on vuonna 2013 perustettu uusi suomalainen hammashoitoketju ja on osa valtakunnallista kotimaisessa omistuksessa olevaa MediVida-konsernia. Olemme tänä vuonna laajentuneet viidelle uudelle paikkakunnalle ja nyt etsimme joukkoomme lisää rautaisia alan ammattilaisia. Olemme ensimmäisenä Suomessa kehittäneet konseptin, jossa laadukas nykyaikainen hammashoito tuodaan modernin hammaslääkäriasemilta tutun välineistön avulla potilaiden luokse mm. hoitolaitoksiin ja palvelukoteihin. Tarjoamme hammashoidon sinne missä sitä kipeästi tarvitaan

Onko Sinulla intohimoa parantaa maailmaa yksi suu kerrallaan ja toteuttaa ammattiasi tavalla jossa auttaminen on aidoimmillaan? Haemme joukkueeseen nyt yhtä tai kahta hammaslääkäriä.

Etsimme hammaslääkäriä Helsingin vastaanotollemme Munkkiniemeen, jolla on kiinnostusta erityisesti implanttihoitoihin/protetiikkaan ja joka osaa tarjota aktiivisesti potilailleen hoitovaihtoehtoja sekä hyödyntää tiimimme erikoisosaamista (erikoishammaslääkärit, erikoishammasteknikko ja suuhygienisti). Väitämme, että emme ole perinteinen ketjuohjattu organisaatio, saat siis varsin vapaasti päättää työsi toteutustavat.

Etsimme myös PK-seudun mobiilitiimiin pikaisesti lisää vahvistusta. Työajat ovat arkipäivisin ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Voit halutessasi työskennellä sekä Helsingin vastaanotollamme, että liikkuvassa yksikössä.

Mikäli nautit työssä vapaudesta ja vaihtelevista päivistä, olet luonteeltasi avoin, itsenäinen ja sosiaalinen, sovellut varmasti erinomaisesti joukkoomme. Tule mukaan innostuneeseen tiimiimme vaikuttavaan, monipuoliseen ja erittäin palkitsevaan työhön, jossa hymy on herkässä. Lähetä yhteystietosi meille mahdollisimman pian tai soita. Tehtävistä antaa lisätietoja aluepäällikkö Outi Aalto, p.050 553 3555 outi.aalto@kotihammas.fi.

Web-osoite: http://www.kotihammas.fi Työnantaja: KotiHammas Oy Sijainti: Huopalahdentie 4-6, 00330 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan / heti Yhteystiedot: Lisätiedot ja hakemukset: Outi Aalto aluepäällikkö, Etelä-Suomi Puh. +358 50 553 3555 outi.aalto@kotihammas.fi Hakemukset: outi.aalto@kotihammas.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Huopalahdentie 4-6, 00330 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi KotiHammas Oy Y-tunnus 2547260-2 Toimiala Hammaslääkäripalvelut Rinnakkaistoiminimet KotiDent

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

523 000 € 12975 %

Liiketoiminnan tulos

42 000 € 2200 %

Henkilöstö

1 1

Liikevoitto-%

8 % 116 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut KotiHammas Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Huopalahdentie 4-6, 00330 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa