Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme iloiseen tiimiimme sekä koulutettuja lähihoitajia, avustajia että siivoojia eri mittaisiin sijaisuuksiin ja tarvittaessa kysyttäviin keikkatöihin Tampereelle ja Ylöjärvelle. Sinun täytyy olla luotettava, ulospäin suuntautunut ja iloinen sekä täysin suomenkielen omaava. Laitathan hakemusta tulemaan sähköpostiin!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Tampere siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tampere avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotiavustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Aaga-Hoiva Tampere Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33250 - Tampere .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa