Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme iloiseen tiimiimme sekä koulutettuja lähihoitajia, avustajia että siivoojia eri mittaisiin sijaisuuksiin ja tarvittaessa kysyttäviin keikkatöihin Tampereelle ja Ylöjärvelle. Sinun täytyy olla luotettava, ulospäin suuntautunut ja iloinen sekä täysin suomenkielen omaava. Laitathan hakemusta tulemaan sähköpostiin!

Työnantaja: Aaga-Hoiva Tampere Oy Sijainti: 33250 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopivan löydyttyä Yhteystiedot: 0449794265, 0449769903, ajhoiva@gmail.com Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33250 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotiavustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Aaga-Hoiva Tampere Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33250 - Tampere , osoitteessa 33250 TAMPERE .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa