Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LIIKUNTAVAMMAISTEN AVUSTAJA RASPY - Ruoholahden asumispalveluyhdistys ry on vuonna 1993 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota ympärivuorokautisia asumispalveluita liikuntavammaisille jäsenilleen. Asumispalvelutoiminta alkoi Ruoholahdessa maaliskuussa 1995, joten yhdistyksellämme on vankka 20 vuoden kokemus asumispalvelui-den tuottamisesta. Asumispalveluryhmään kuuluu kuusi n. 40-50-vuotiasta aktiivista henkilöä, jotka asuvat omissa asunnoissaan. Jotta työnteko, harrastukset ja muu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikuntavammaisten avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Ruoholahden asumispalveluyhdistys RASPY ry. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa