Duunitori suosittelee
LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

LIIKUNTAVAMMAISTEN AVUSTAJA

RASPY - Ruoholahden asumispalveluyhdistys ry on vuonna 1993 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota ympärivuorokautisia asumispalveluita liikuntavammaisille jäsenilleen. Asumispalvelutoiminta alkoi Ruoholahdessa maaliskuussa 1995, joten yhdistyksellämme on vankka 20 vuoden kokemus asumispalvelui-den tuottamisesta. Asumispalveluryhmään kuuluu kuusi n. 40-50-vuotiasta aktiivista henkilöä, jotka asuvat omissa asunnoissaan. Jotta työnteko, harrastukset ja muu yhteiskunnallinen osallistuminen sekä sosiaalinen kanssakäynti olisivat täysipainoisesti mahdollisia liikuntavammasta huolimatta, tarvitaan hyvät ja riittävät asumispalvelut. Nämä turvatakseen yhdistyksen jäsenet ovat perustaneet RASPY:n.

Haemme nyt liikuntavammaisten avustajaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen joulukuusta 2016. Avustustyö tapahtuu pääsääntöisesti Ruoholahdessa sijaitsevissa jäsentemme omissa kodeissa ja on luonteeltaan fyy-sistä teknistä avustamista kaikissa päivittäisissä toiminnoissa. Työ sisältää intiimiä avustamista mm. henkilökohtaisen hygienian hoidossa, siirtymisissä esim. sängystä pyörätuoliin, pukeutumisessa, ruoanlaitossa ja siivouksessa. Avustustyöhön kuuluu siten myös kodinhoidolliset tehtävät. Avustustyö tapahtuu yksilöllisesti jäsenten omilla ehdoilla.

Palkka on 1902,96 €/kk + vuorolisät (ilta, yö, lauantai ja pyhä).

Sopivia avustajan tunnusmerkkejä ovat:

luotettavuus
positiivinen elämänasenne
hyvä fyysinen kunto
joustavuus
yhteistyökyky
erinomainen suomen kielen taito.

Tule töihin mukavaan porukkaan!

Kirjalliset hakemukset 31.10.2016 mennessä osoitteeseen tuomo@raspy.fi

RASPY ry / Tuomo Markelin

Web-osoite: http://www.raspy.fi Työnantaja: Ruoholahden asumispalveluyhdistys RASPY ry Sijainti: Laivapojankatu 3 F 117, 00180 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Tuomo Markelin, 050 599 5282, tuomo@raspy.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laivapojankatu 3 F 117, 00180 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikuntavammaisten avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Ruoholahden asumispalveluyhdistys RASPY ry. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Laivapojankatu 3 F 117, 00180 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa