Duunitori suosittelee
Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

IT Business Partner, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Luottopäällikkö, Wihuri Oy Aarnio, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen itselleni henkilökohtaista luotettavaa reipasta naispuolista avustajaa. Tehtäviin kuuluu kaikenlaisia kotitaloustöitä, ruuanlaitossa mm osattava laittaa pakistanilaista/intialaista ruokaa, lasten-ja kodinhoidossa, kaupassa käyntiä. Avustaja auttaa quranin-kielen opetuksessa ja koulun kotitehtavissä lapsiamme. Meillä on 5 lasta. Hakijan täytyy myös puhua urdua, englannin sekä suomea kieltä mutta suomi ei välttämättä. Jos olet kiinnostunut työstä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotiavustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Azeem Khan. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00790 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus