Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kotka-Hamina alueelle itsenäiseen kotipalvelutyöhön sopivaa henkilöä. Olet asiakaspalveluhenkinen, reipas ja luotettava, koulutukseltasi kotipalvelutyön ammattilainen tai muuten vastaavat taidot omaava. Työnkuvasi muodostuu työskentelystä asiakkaiden kotona, työtehtävät ovat pääsääntöisesti kotisiivousta tms. kotiapua, asiointiapua tai muuta avustamista. Oman auton käyttömahdollisuus on työtehtävien hoitamiseksi välttämätön. Työnkuvaasi ja työtuntien määrään on mahdollisuus vaikuttaa oman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Kotka siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kotka avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koti- ja hoivapalvelut Hyvinvointia Kotiin Oy Y-tunnus 1064819-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet 4H Palvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Koti- ja hoivapalvelut Hyvinvointia Kotiin Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus