Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kokki

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kotka-Hamina alueelle itsenäiseen kotipalvelutyöhön sopivaa henkilöä. Olet asiakaspalveluhenkinen, reipas ja luotettava, koulutukseltasi kotipalvelutyön ammattilainen tai muuten vastaavat taidot omaava. Työnkuvasi muodostuu työskentelystä asiakkaiden kotona, työtehtävät ovat pääsääntöisesti kotisiivousta tms. kotiapua, asiointiapua tai muuta avustamista. Oman auton käyttömahdollisuus on työtehtävien hoitamiseksi välttämätön. Työnkuvaasi ja työtuntien määrään on mahdollisuus vaikuttaa oman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Kotka siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kotka avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koti- ja hoivapalvelut Hyvinvointia Kotiin Oy Y-tunnus 1064819-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Koti- ja hoivapalvelut Hyvinvointia Kotiin Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa