Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Koti-Ilo Oy on täyden palvelun remonttitalo, joka tekee remontteja Oulun talousalueella. Toimintamme runkona on pesuhuone-, saunaremontit. Nyt haemme sisustusasentajaa seuraavilla ominaisuuksilla varustettuna: -Hallitset remontit purkutöistä harjasiivoukseen -Olet tarkka, luotettava ja laatoitustaidot omaava -Olet sosiaalinen, asiakkaiden kanssa toimeen tuleva -Pystyt toimimaan yksin ja yhdessä -Omistat auton ja perus käsityökalut Jos vastasit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Oulu puu- ja metallialan tehtävät Oulu talonrakennus puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koti-Ilo Oy Y-tunnus 1921686-4 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sisustuskirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Koti-Ilo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus