Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yövy.fi Oy vuokraa kalustettuja asuntoja Helsingin ydinkeskustassa. Etsimme nopeasti kasvavaan yritykseemme ammattitaitoisia ja pitkä-aikaisia siivoojia. Tarjoamme kilpailukykyisen aloituspalkan, pitkä-aikaisen työpaikan rennossa työympäristössä ja hyvät jatko-ansaintamahdollisuudet osaamisesi ja kehityksesi mukaan. Mahdollisuus myös erikseen iltatyöhön asiakkaiden hostaamisen parissa. Osaavalle tekijälle on paljon töitä tarjolla. Sinä: -Siivous on sinulle mielekästä ja saat asunnon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koti- / hotelli siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Yövy.fi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus