Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko sinä ammattitaitoinen ripsiteknikko joka hallitsee klassiset ja volyymiripset? Liikkeessämme on mahdollista tehdä myös geelilakkauksia ja geelikynsiä. Arvostamme myös yrittäjähenkisyyttä, innostuneisuutta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa. Jos olet moniosaaja, niin kosmetologiset hoidot kuuluvat myös palveluvalikoimiimme. Ihanat ja viihtyisät tilat sijaitsevat Muhoksen keskustassa. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Muhos kauneudenhoito ja ulkonäkö Muhos .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi/Ripsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kauneushoitola Lumoava. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Muhos .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa