Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Spa Lótus kauneushoitolan tiimiin kosmetologia sopimusyrittäjäksi. Olethan iloinen, tunnollinen & itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ihonhoidon asiantunija. Osaat tarttua haastaviin tilanteisiin ja saat toiminnallasin sekä persoonallasi aikaiseksi parhaan mahdollisen hoitokokemuksen asiakkaillemme. Haluat myös kouluttautua lisää ja kehittyä alalla eteenpäin. Dermalogican ihonhoidon ammattituotesarjan tuntemus katsotaan eduksi. Hoitolamme sijaitsee loistavalla paikalla katutasolla Tikkurilassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Kauneushoitola Beauty Spa Lotus Tikkurila. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa