Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme Spa Lótus kauneushoitolan tiimiin kosmetologia sopimusyrittäjäksi. Olethan iloinen, tunnollinen & itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ihonhoidon asiantunija. Osaat tarttua haastaviin tilanteisiin ja saat toiminnallasin sekä persoonallasi aikaiseksi parhaan mahdollisen hoitokokemuksen asiakkaillemme. Haluat myös kouluttautua lisää ja kehittyä alalla eteenpäin. Dermalogican ihonhoidon ammattituotesarjan tuntemus katsotaan eduksi.

Hoitolamme sijaitsee loistavalla paikalla katutasolla Tikkurilassa viihdekeskus Dixin vieressä 1-2 min kävelymatkan päässä bussi- ja juna-asemalta. Tarjoamme valmiin asiakaskunnan lisäksi markkinoinnin, työvälineet, tuotteet jne. Jos et ole aiemmin toiminut toiminimellä, me autamme sinut mielellämme alkuun.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus / CV: info@spalotus.fi
Lisätietoa: 040 1804035

Työnantaja: Kauneushoitola Beauty Spa Lotus Tikkurila Sijainti: Ratatie 16, 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.10.2016 Yhteystiedot: Lähetä vapaamuotoinen hakemus / CV: info@spalotus.fi Lisätietoa: 040 1804035 Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ratatie 16, 01300 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Kauneushoitola Beauty Spa Lotus Tikkurila. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Ratatie 16, 01300 VANTAA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa