Duunitori suosittelee
Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Spa Lótus kauneushoitolan tiimiin kosmetologia sopimusyrittäjäksi. Olethan iloinen, tunnollinen & itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ihonhoidon asiantunija. Osaat tarttua haastaviin tilanteisiin ja saat toiminnallasin sekä persoonallasi aikaiseksi parhaan mahdollisen hoitokokemuksen asiakkaillemme. Haluat myös kouluttautua lisää ja kehittyä alalla eteenpäin. Dermalogican ihonhoidon ammattituotesarjan tuntemus katsotaan eduksi. Hoitolamme sijaitsee loistavalla paikalla katutasolla Tikkurilassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Kauneushoitola Beauty Spa Lotus Tikkurila. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus