Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan pätevää ripsiteknikkoa jolla hallussa klassiset ja volyymiripset. Kustakin vähintään vuoden työkokemus. Avoimet työhakemukset voi laittaa sähköpostiin minna_vuorinen@icloud.com etsimme toista ripsientekijää sopimusyrittäjäksi. ( laitathan hakemukseen kokemuksen, käydyt koulutukset ja kuvia tekemistäsi ripsistä, jos niitä löytyy) Omasta asiakaskunnasta plussaa, mutta meiltäkin saa asiakkaita. Hakemukset sähköpostiin!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Beauty Studio M. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20320 - Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa