Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kauneushoitola Beauty Bakery muuttaa suurempiin tiloihin, ja sen myötä haemmekin lisävahvistusta joukkoon iloiseen kosmetologin, ripsientekijän, kynsimuotoilijan, akupunktion tekijän tai vastaavan kauneudenhoitoalan/ hyvinvointialan ammattilaisen muodossa. Mikäli olet rautainen ammattilainen isolla Aalla, huumorintajuakin on periytynyt ja olet kova tekemään töitä, hakemamme henkilö saatat olla juuri SINÄ! Toivomuksena on, että sinulla olisi ennestään valmista asiakaskuntaa.

Toimit itsenäisenä yrittäjänä tiimityötä kuitenkaan unohtamatta. Voit työskennellä joko kaksi viikkoa kuukaudessa tai koko kuukauden. Provisiokin voisi tulla kysymykseen, mikäli sinulla on omat välineet ja aineet käytössäsi.

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Työnantaja: Kauneushoitola Beauty Bakery Sijainti: 33210 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja: Anu Bergelin beautybakery@beautybakery.fi www.beautybakery.fi Puh.045 1447977 (Huomaathan, etten asiakaspalvelutyön vuoksi pysty päiväsaikaan juuri vastailemaan paikanhakukysymyksiin puhelimitse, joten sähköposti on paras tapa tavoittaa.) Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 05.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33210 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kauneushoitola Beauty Bakery. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33210 - Tampere , osoitteessa 33210 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa