Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kauneushoitola Beauty Bakery muuttaa suurempiin tiloihin, ja sen myötä haemmekin lisävahvistusta joukkoon iloiseen kosmetologin, ripsientekijän, kynsimuotoilijan, akupunktion tekijän tai vastaavan kauneudenhoitoalan/ hyvinvointialan ammattilaisen muodossa. Mikäli olet rautainen ammattilainen isolla Aalla, huumorintajuakin on periytynyt ja olet kova tekemään töitä, hakemamme henkilö saatat olla juuri SINÄ! Toivomuksena on, että sinulla olisi ennestään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kauneushoitola Beauty Bakery. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33210 - Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa